Compară
0 Cos
Toate Categoriile

Categorii

LAPTOPURI NOI

Dată: 2021-02-13

PRODUCĂTORUL INOVATOR MSI A PREZENTAT NOI LAPTOPURI LA EVENIMENTUL VIRTUAL „MSIOLOGY”

Din leagănul misterioasei mitologii babiloniene, Tiamat, dragonul mama tuturor zeilor, s-a dezvăluit cu generozitate în timpul evenimentului virtual MSIology! În ajunul celei de-a 35-a aniversări, MSI a arătat reîncarnarea puternicului laptop de gaming sub forma GE76 Raider Dragon Edition Tiamat și a altor modele noi de laptop. Încă o dată, MSI este lider în oferirea de hardware de ultimă generație, inclusiv plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, care oferă o creștere semnificativă a performanței. Succesul evenimentului și scena epică izbitoare au atras atenția la nivel mondial și au crescut impactul campaniei Ultimate Shockwave a gigantului de jocuri.

Primul care oferă seria GeForce RTX™ 30, revoluția AI a venit la laptopurile de gaming MSI!


În calitate de companie lider în segment, MSI a implementat cea mai rapidă grafică în modelele sale de la începutul anului 2021 - seriile GE, GS, GP și GF. Cu puterea laptopurilor de gaming MSI, cele mai recente GPU-uri își pot dezlănțui întregul potențial și oferă o experiență de joc fotorealistă! Placa grafică GeForce RTX™ 3080 oferă pasionații de performanțe ultra-înalte pe care le dorește datorită Ampere – arhitectura RTX de a doua generație a NVIDIA. Este echipat cu nuclee RT îmbunătățite și noi multiprocesoare de streaming pentru cea mai realistă grafică ray-tracing, precum și nuclee Tensor pentru randare de vârf cu inteligență artificială.


MSI a colaborat cu Intel și NVIDIA, adaptând tehnologia „Resizable Bar” – tehnică care permite procesorului central să acceseze întreaga memorie a graficii, datorită căreia cadrele pe secundă cresc cu 5%-10%.

Răspunzând importanței tot mai mari a conectivității optimizate la Internet, noua linie de produse MSI este din nou în fruntea pieței, fiind prima care oferă standardul Wi-Fi 6E, care poate funcționa în banda de frecvență de 6 GHz. Acest lucru permite transmiterea mai rapidă a datelor pentru streaming video, realitate virtuală și alte experiențe wireless. În timpul evenimentului, MSI a dezvăluit și cele mai recente caracteristici ale Centrului său de creație MSI, în colaborare cu Microsoft Azure Cloud, pentru a calcula scenariile utilizatorilor și pentru a optimiza sistemul prin inteligență artificială atunci când efectuează sarcini de inginerie complexe.


Tiamat-Mama Zeilor! Încărcați GE76 Raider Dragon Edition pentru performanță maximă


Spiritul MSIology arată modul în care MSI influențează și conduce tendințele globale în ceea ce privește laptopurile pentru jocuri. În timpul maiestuosului eveniment virtual MSIology, la sunetele unui bubuit sacru, participanții au văzut-o pe Tiamat, mama tuturor zeilor, care i-a transportat pe toți în leagănul civilizației umane: Mesopotamia!

Directorul de vânzări și marketing la nivel mondial pentru divizia de notebook-uri a MSI, Derek Chen, a deschis evenimentul cu o scenă epică și cu cuvintele: „Spiritul dragonului a fost întotdeauna nucleul mărcii noastre. Astăzi vă ducem înapoi la mitologia babiloniană și la originile unuia dintre cei mai legendari dragoni, Tiamat. "

„Eveniment virtual MSI MSIology” Vezi mai multe: msi.gm/MSIology

Seria MSI GE Raider: Putere adevărată pentru jucătorii entuziaști


Povestea nespusă și fiarele divine sunt acum gravate pe șasiul GE76 Raider Dragon Edition Tiamat, simbolizând o putere nelimitată! La fel ca predecesorii săi GE76 și GE66 Raider, noua serie GE nu numai că are un design plin de farmec cu Mystic Light, ci și cea mai bună performanță pe care o poți obține de la un laptop de gaming. Este echipat cu cele mai recente plăci grafice până la NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, procesoare Intel® Core™ i9 și cel mai recent standard Wi-Fi 6E, primul din industrie, pentru a vă ajuta cu capabilități wireless suplimentare. Pentru a vă asigura că pasiunile de gaming nu se sting, seria GE este echipată și cu MSI Cooler Boost 5 cu 6 conducte de căldură și 2 ventilatoare, oferind un flux de aer mai mare pentru răcirea rapidă a laptopului.

Cu seria GE Raider, utilizatorii pot prezenta cele mai bune din jocurile AAA. „Aceste laptop-uri pentru jocuri MSI au performanțe incredibile, așa că mă pot bucura chiar și de cele mai solicitante jocuri oriunde și oricând mă aflu.” jucătorul comun Nukem Dukem.GS66 Stealth - lucrător ziua, jucător noaptea!


Cu designul său unic cu profil redus, GS66 Stealth este camuflajul perfect pentru profesioniștii de afaceri care doresc să-și ascundă pasiunea pentru jocuri. Designul său premium „Sharper in Core black” a câștigat o serie de premii, cum ar fi IF Design Award și Red dot câștigător pentru 2020. Este echipat cu cea mai recentă generație de card GeForce RTX™ 30, a cărui tehnologie de randare DLSS AI le permite jucătorilor să se joace la Rezoluție 4K, cu ray tracing și peste 60 FPS pentru cea mai realistă experiență de joc. GS66 eliberează adevărata putere de calcul a celor mai noi procesoare Intel cu până la 8 nuclee.


În plus, GS66 Stealth vine cu un sistem Cooler Boost Trinity+ cu cele mai subțiri pale de ventilator din lume cu margini ascuțite - doar 0,1 mm, un afișaj extrem de neted de clasă IPS de 300 Hz și o altă caracteristică campion: „cea mai mare capacitate baterie dintr-un laptop - 99,9 Whr”. GS66 acceptă, de asemenea, True Color 3.0 și cel mai bun mod panoramic cu 1+2 Matrix Display.GP66 și GP76 Leopard - Evoluție pentru jucători și ingineri!


MSI prezintă noile GP66 și GP76 Leopard. Sunt proiectate pentru munca de zi cu zi și pentru aplicații de inginerie solicitante. Noul șasiu prezintă finețe și lipsă de ostentație, dar seria GP Leopard este mai puternică ca niciodată. GP66 și GP76 Leopard sunt echipate cu plăci grafice până la GeForce RTX 3080 și cele mai recente procesoare Intel® Core™ i7, permițându-le să demonstreze o adevărată putere de calcul și randare. Noul aranjament de porturi I/O cuprinzătoare acceptă toate modalitățile posibile de transfer de date și ieșiri de afișare. Ecranele de până la 8K sunt acceptate pentru cele mai fine detalii vizuale, făcând aceste laptopuri mai mult decât capabile să gestioneze proiecte complexe de inginerie și design.


Cel mai subțire laptop de gaming de 15 inchi din lume - Stealth 15M


Un alt punct culminant al lansării noului laptop este cel mai subțire laptop de gaming de 15 inchi din lume: Stealth 15M — un laptop ultraportabil discret, inspirat de stilul urban. Cu o greutate de doar 1,7 kg și o grosime de 16,15 mm, această mașină elegantă reușește să prezinte capabilități de calcul puternice. Este primul laptop de gaming din lume care folosește procesoare Intel din seria H de a 11-a generație tactate la până la 5 GHz, combinate cu o placă grafică GeForce RTX™ 30. Stealth 15 permite jucătorilor și tinerilor profesioniști să progreseze în jocuri și sarcini zilnice cu o viteză de invidiat. .

Performanță portabilă cu seriile GF75 și 65 Thin


GF75 și 65 Thin, subțiri și ușori, sunt cea mai bună companie pentru jucători și cei care caută mai multe opțiuni mainstream - un exemplu de laptop de gaming accesibil și elegant. Seria GF Thin oferă hardware puternic, cu procesoare până la Intel Core i7 și grafică GeForce RTX™ 30, și un panou IPS de 144 Hz și rame subțiri deasupra afișajului asigură o viteză și o claritate vizuală fără precedent.


Creator 15 – Un laptop versatil cu un panou True Pixel genial


Nu în ultimul rând este MSI Creator 15, creat de creator, care este un laptop excelent, gata pentru cele mai solicitante creații. Creator 15 este garantat să ofere cea mai realistă experiență vizuală. Dispune de un panou 4K True Pixel calibrat individual, verificat de Calman și care acoperă 100% spațiu AdobeRGB. Accelerat de grafica RTX 30, Creator 15 poate reduce semnificativ timpul de randare pentru video și animație 3D. În plus, noul ecran tactil oferă o navigare ușoară și o productivitate sporită. Bateria de 99,9 wați-oră și designul ușor oferă studiourilor în aer liber libertate mobilă.

Ultimate Shockwave cu laptopuri MSI


2020 a schimbat modul în care oamenii trăiesc și lucrează, dar asta nu a împiedicat MSI să își dezvolte și să-și îmbunătățească produsele în beneficiul societății. MSI, la fel de puternic ca Tiamat, cu adevărat ADN de joc în vene, creează valuri puternice atunci când își anunță noile produse. Val după val, MSI duce experiența de joc la un nivel extrem, stimulând întreaga industrie să înflorească!

0

partenerii noștri